balení dárků

Balení dárků bez vybavení

neděle, června 04, 2017

Hned po práci máte sraz s kamarádkou, která má narozeniny. Knížku nebo malý dárek jste zvládla objednat přes internet do kanceláře, ale není dárkově zabalený. Nemáte u sebe dárkový balicí papír ani stuhy. Čas hraje proti vám. Nevadí, improvizujte a buďte originální každým coulem. Mám pro vás pár návodů a tipů, jak zabalit dárek za pomoci kancelářského vybavení.

 


Na elegantní balení toho potřebujete opravdu málo. Vytiskněte si na tiskárně nějaký obrázek z internetu, nejlépe na celou plochu A4. Já použila noty. Papír nastříhejte na proužky – tři dlouhé, tři kratší a jeden nejkratší. Pak postupujte jak je ukázáno na obrázku. Konce proužků po přetočení přilepte k zadní straně proužku. Jednotlivé dílky slepte k sobě. Z nejkratšího proužku slepte prstýnek a vložte doprostřed. Hotovo. Máte krásnou ozdobnou dárkovou mašli.



Na balení dárku použijte klidně čistě bílý kancelářský papír, který si z části naohýbejte do harmoniky.



Sklady dodají balení punc elegance a mašle dárek korunuje.




Máte v kanceláři barevné papíry? Vezměte do ruky děrovačku a cvakejte. Vyrobenými konfetami pak posypejte lepicí stranu průhledné izolepy.



Získáte tak hezkou netradiční mašli.



Šitíčko najdete? Čistě bílý kancelářský papír nejprve pečlivě zmačkejte. Pak do něj dárek zabalte a obyčejnou nití obmotejte téměř jako pavouk motá svou potravu 😊




Barevné post-it lepicí štítky ohněte přes šňůrku a sestříhněte do trojúhelníkového tvaru. 


Hotová girlanda je opět důstojnou a veselou mašlí na váš dárek.




Opět můžete použít děrovačku a do proužku barevného papíru udělat nepravidelně a hustě poseté díry.




Proužek pak poslouží jako stužka.



Kterou můžete dále dozdobit jednou z jednoduchých mašlí z papíru.












Máte v kabelce nějaký přečtený časopis? Vezměte nůžky a vystříhejte různá slova z nápisů, která navíc obdarovanou vystihují nebo jí polichotí. Nalepte je nepravidelně na bílý kancelářský papír.




Z nitě můžete navíc jednoduše vyrobit malinké střapečky. Pro jednoduchost si niť obmotejte okolo vidličky. Lépe se vám pak bude rozstříhávat.



A originálním balením potěšíte více než kupovanou parádou.






Také se Vám bude líbit

0 comments

Sledujte mě na Facebooku