DIY

Dárek na sv. Valentýna

pondělí, února 12, 2018


Ať už sv. Valentýna slavíte nebo ne, malou drobností potěšit své blízké vás nezabije a vztah určitě posílí. Loni jsem připravila svému muži kupóny lásky. Letos převzal žezlo můj šestiletý syn. Přišel totiž s tím, že by chtěl své kamarádce ve školce dát dárek na Valentýna, že jí jako miluje. Jako správná matka nehnu brvou a máknu rukou. V takových situacích platí - v jednoduchosti je rychlost. Připravila jsem mu jednoduchou krabičku ozdobenou v srdíčkovém stylu a naplnila růžovými bonbóny. Dospěláci mohou uvnitř ukrýt milostný vzkaz nebo třeba poukaz.

 



Pokud vlastníte některou z krabičkových šablon na Big shot, máte práci hotovou coby dup. Ale samozřejmě i rýhovací podložka udělá dobrou službu. Zkrátka je třeba si ze čtvrtek ve valentýnských barvách nebo potisku vyrobit krabičky. Já použila polštářkovou. 





Do krabičky před slepením můžete vyříznout okénko ve tvaru srdce.
 









Záleží, co budete do krabičky vkládat za obsah, ale doporučuji okénko podlepit acetátovou fólií.
 


Na ozdobu si nachystejte další různé výřezy srdíček, podle toho, jaké máte šablony.









Krabičky slepte (kolíčky pohodlně zajistí spoj, než lepidlo zaschne). Přidejte do kreativního „bordelu“ pár stužek apod. A začněte zdobit.





Krabičky slepte (kolíčky pohodlně zajistí spoj, než lepidlo zaschne). Přidejte do kreativního „bordelu“ pár stužek apod. A začněte zdobit.

Také se Vám bude líbit

0 comments

Sledujte mě na Facebooku