přání

Pruhované přání nejen ke čtyřicátinám

pondělí, července 03, 2017

Byli jsme pozvaní na narozeniny. Dokonce na dvojité kulatiny. Tak jsem se sanžila vyrobit přání, které k sobě ladí a je jak pro ni tak pro něj. Prvně jsem si vymyslela barevnou kombinaci a pak už zkoušela, co kam se bude hodit. Budu ráda, když se necháte inspirovat jednoduchým návodem krok za krokem. 

Na čtvrtku A6 jednoduše plochým štětcem namalujte pruhy. Nejprve perleťovou mátově zelenou. Pak na druhou čtvrtku černou. Pruhy můžete malovat od ruky se záměrnými nerovnostmi. Nebo si jednoduše vymaskujte pruhy úzkou maskovací krycí páskou, abyste dosáhli přesných linií.

Zuzana Stankova pozadi na prani



Já většinou pak postupuji tak, že si na Big shotu vyřežu všechny možné i nemožné lístečky, kytičky, větvičky atd., co by se mohlo dát použít (v korespondenci s mým záměrem). Výřezy si připravím ve všech barvách zvolené barevné kombinace. Raději více než méně. Zbytky lehce použiji někdy příště.
 






Abych měla výřezy totožné s pruhy na pozadí, bílé přebarvím akrylovou barvou.
 







Stejně tak si připravím i různé varianty nápisů. Buď otisky, nebo embosované otisky či prosté výtisky z tiskárny.
 





A pak přichází ta nejzábavnější část, kvůli které to vlastně celé dělám. Sedím, přikládám, kombinuji, zkouším. Prostě se bavím. Přidám provázek, i zlaté perličky.






Nebo místo lepidla použiji 3D polštářky, zlatý provázek či černé kamínky. 




Také se Vám bude líbit

0 comments

Sledujte mě na Facebooku